Evde Hızlı Zayıflama Teknikleri

Published on by diyet

Evde Hızlı Zayıflama Teknikleri

Günde 100 Kalori Yakmanın 10 Yolu: Bugün kilo yapacak ekstra abur cubur mu yediniz? İşte ekstra kalorilerden kurtulmanızı sağlayacak öneriler.

1 Mili Hedefleyin

100 kalori yakmanız için ortalama olarak bir mil yürümeli ya da koşmalısınız. Bu yüzden bir mili ne kadar hızlı tamamlarsanız 100 kaloriyi o kadar hızlı yakarsınız.

2.Oturmayı Bırakın Sıçramaya Başlayın

Gününüzün en az iki saatini oturarak mı geçiriyorsunuz? Ofis sandalyenizi bu egzersiz topları ile değiştirirseniz saatte fazladan 50 kalori yakarsınız. Nasıl mı? Egzersiz topunun üzerine oturduğunuz zaman ana kaslarınızı daha çok meşgul edersiniz.

3.Spor Salonunda Hızlı Egzersiz Yapın

32 yaşındaki Joanne Ragan, 15 dakikada nasıl 100 kalori yakabileceğini araştırdı. 5 dakika koşu bandında koştu ve bisiklete bindi. Daha sonra 2 dakika boyunca kol kaslarını geliştirdi ve ağırlık kaldırdı. Sonraki 5 dakika koşu bandında koştu ve yürüdü. Son olarak da 3 dakika çömeldi, kalktı ve duvar hareketleri yaptı.

4.Susadınız mı? Suyunuzun Soğuk Olduğundan Emin Olun

Suyu yudum yudum içmeyin. Onun yerine hızlı ve soğuk için. Günde düzenli dağılmış 8 bardak su içmeki bardak başına 25 kaloriye denk gelen metabolizmik desteği sağlar. Suyu soğuk içtiğiniz zaman vücudunuz suyu ısıtmak için çaba harcayacaktır ve bu da daha fazla kalori yakmanız demektir.

5.Kendinizi Sıcak İçeceklerle Tedavi Edin

Soğuk suya ek olarak kendinizi bir fincan kahve ya da yeşil çay ile sakinleştirin. Bu içecekler sinir sisteminizi harekete geçirir ve bu hareket sayesinde kalori yakarsınız. Araştırmalara göre, günde üç bardak yeşil çay 78-106 kalori yakmanıza neden oluyor.

6.Sabit Oturmayın

GÜn boyunca sabit oturmak yerine biraz hareket edin. Bacağınızı sallayın ya da masanızda otururken ayağınızı yere vurun. Uzun bir telefon görüşmesi mi yapıyorsunuz? Ayağa kalkın ve dolaşın. Hareket halinde olduğunuzda saatte maksimum 100 kalori yakarsınız.

Comment on this post